Wervende video om aan nieuw personeel te komen

Wervende video om aan nieuw personeel te komen

De manieren waarop bedrijven aan nieuw personeel proberen te komen wijzigen voortdurend. Zoals skypen met potentiële nieuwe medewerkers bijvoorbeeld. Wel zo makkelijk en snel en geschikt om een eerste schifting te maken.

Wervende video’s maken met bestaande medewerkers, die vertellen hoe leuk het werken is bij een bepaald bedrijf, is eveneens een optie. Breman, met een vestiging in Genemuiden, maar ook elders, hanteert die voor de afdeling Daktechniek.

Op de video vertelt Rocky van der Woude (zie foto) hoe hij werd ontvangen door Breman, dat beide partijen dezelfde ideeën over het werk hadden en dat hij op een prettige manier aan de slag kan. Je ziet hem met een rol bitumen op zijn rug een dak opklimmen om dat van een nieuwe deklaag te voorzien.

Met een brander klaart hij deze opdracht: door verhitting verkleeft de bitumen aan het dak. Hij vertelt dat hij een opleiding krijgt om over enige tijd zelfstandig klussen te kunnen opknappen. Ook zijn er mogelijkheden door te groeien in zijn functie van dakdekker.

Ook interessant:

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!