Weer bijzondere locatie voor volgende ‘Networking Monday’

Weer bijzondere locatie voor volgende ‘Networking Monday’

De Networking Monday-bijeenkomsten van People’s Business hebben een reputatie georganiseerd te worden op bijzondere locaties. De eerstkomende meet-up (maandag 10 december, Grotestraat 135, ontvangst 17.00-17.45 uur) – met als thema inspiratie – is daar geen uitzondering op. Irish pub & restaurant The Shamrock in Almelo past helemaal in deze traditie. Zeer aan te bevelen dus, vooral ook omdat er een bijzondere spreker is: Jaap Harm van Duinen, bekend van het boek ‘Verloren in een andere wereld’.

In de bar is veel te zien: Het is een kopie uit de Amerikaanse televisieserie Cheers. Aan de wanden hangen authentieke Ierse borden. Wat begon met een idee voor een gezellige Ierse pub, groeide uit tot een grote publiekstrekker in Almelo, die inmiddels ruim 20 jaar bestaat en waarbij de gasten worden begroet door Karin Oude Avenhuis en Ruud de Jong.

‘We kwamen vroeger regelmatig in Ierse pubs. In Ierland, maar ook in Amsterdam, bij O’Reilly’s. Dat gezellige, een kroeg voor jong en oud, waar iedereen komt, dat wilden wij ook. Met een beetje eten erbij’, vertelde Oude Avenhuis eerder tegen Tubantia. Een ‘beetje eten’? Het etablissement beschikt over een prima kaart, reden waarom velen er graag rond rond 18.00 uur te vinden zijn om er te genieten van iets tussen shepherd’s pie tot steak & Guinness, vegetarische gerechten, dan wel rib-eye of spare ribs. Waar mogelijk worden groenten uit de eigen biologische tuin gebruikt.

Ook weet het tweetal de zakelijke markt goed te bedienen. Er is ruim voldoende gelegenheid voor (bijzondere) bijeenkomsten en vergaderingen. En houdt u van Whiskey, dan kunt u als bedrijf uw eigen fles Whiskey achter slot en grendel laten zetten, voor het moment dat u uw relaties eens echt wilt verrassen. Op vertoon van uw visitekaartje of bevestiging, mag uw relatie van uw speciale Whiskey heerlijk genieten in de fraaie Whiskeybar. Want voor een goede en exclusieve whiskey moet je hier zijn.

Irish pub & Restaurant The Shamrock,

Ook interessant:

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!