Vier jaar Port of Zwolle

Vier jaar Port of Zwolle

Vier jaar geleden werd het startsein voor Port of Zwolle gegeven. Sindsdien heeft de haven zich goed ontwikkeld, met daaraan gekoppeld diverse hoogtepunten.

Zoals de oprichting van havenbedrijf Port of Zwolle. Een mooie en goede coöperatie met de gemeenten Kampen, Meppel en Zwolle. En verder: een aanzienlijke stijging van de op- & overslag van containers en bulkgoederen.

Voorts: grensoverschrijdende samenwerkingen met o.a. de mainports Rotterdam, Amsterdam en Antwerpen, Port of Logistics Overijssel (POLO), Port of Twente, Port of Deventer, RPPC, NDL en vele andere. Daarnaast wordt aan de internationale profilering gewerkt door deelname aan beurzen en handelsmissies, zoals de Breakbulk Europe (Bremen), Transport Logistic (München), European Commodities Exchange (Wenen). 

Port of Zwolle was ook partner In de succesvolle lobby voor de verbreding en verdieping van de sluis bij Kornwerderzand en het werkbezoek van minister Cora van Nieuwenhuizen, Infrastructuur en Waterstaat, aan het havengebied en laat tevens van zich horen tijdens eigen events en congressen. 

Ook interessant:

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!