Prijzen voor ondernemers Dronten uitgereikt

Prijzen voor ondernemers Dronten uitgereikt

KeJe Horren & Raamdecoratie uit Dronten heeft tijdens de nieuwjaarsreceptie van ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) de prijs TOP Onderneming van het Jaar in ontvangst genomen. FRIS. Conceptstore sleepte de prijs Detaillist van het Jaar in de wacht en Bureau LWPC ontfermde zich over de prijs Talent van het Jaar. 
KeJe Horren & Raamdecoratie mag de gemeente Dronten vertegenwoordigen bij de jaarlijkse uitreiking van de Flevopenningen op 21 februari in Lelystad. Dat meldt de OVDD op haar website. Op de foto alle winnaars bij elkaar.
De prijzen werden dit jaar uitgereikt door drie personen. Jurylid Robert Elshof van Elshof Organic Fruit overhandigde de prijs aan TOP Onderneming KeJe Horren & Raamdecoratie, burgemeester Jean Paul Gebben aan Detaillist van het Jaar FRIS. Conceptstore en jurylid Jannie van den Berg van MKB Doorgaan, aan Talent van het Jaar Bureau LWPC. Bij de categorie Talent van het Jaar was dit jaar de nadruk gelegd op het innovatietalent van de onderneming. 
De winnaars ontvingen een wisseltrofee en juryrapport van OVDD en van de gemeente Dronten kregen zij een cheque met bedragen van € 1.000 en € 500 om te besteden aan een zelf te kiezen goed doel in de gemeente Dronten. De TOP Onderneming van het Jaar ontving daarnaast als blijvende herinnering een schilderij met daarop een verbeelding van de wisseltrofee.

Ook interessant:

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!