Jubileum pakket- en briefautomaat staat in Zwolle

Jubileum pakket- en briefautomaat staat in Zwolle

Bij de Peperbus staat er een, bij de Sassenpoort en nu ook de 100e PostNL-pakket- en briefautomaat van Nederland (foto): deze is te vinden ter hoogte van de Belvédèrelaan 1. Ze staan alle drie in Zwolle. Deze nieuwste bezienswaardigheid is een mijlpaal voor zowel Zwolle als PostNL. 

Dat is een mooie gelegenheid om er een feestelijk tintje aan te geven. Dat gebeurt op maandag 7 oktober in aanwezigheid van wethouder William Dogger van de gemeente Zwolle en manager Formule en Communicatie Jiska Stuurman van PostNL het officiële startsein voor de pakket- en briefautomaat.

De automaat helpt consumenten om op een zelfgekozen moment pakketten te laten ontvangen en versturen. In 2016 werd met deze proef gestart. Inmiddels staan door het hele land dergelijke automaten. De 100e dus in Zwolle.

De pakket- en briefautomaat bestaat uit een brievenbus met twee openingen en meerdere lockers in verschillende formaten voor pakketten. Deze is geschikt om pakketten te versturen en te ontvangen en is tegelijkertijd een brievenbus. Consumenten versturen en ontvangen steeds meer pakketten door de groei in online shoppen. 

+++++

IJsselvliet groeit: nieuwe aandeelhoude

Ook interessant:

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!