Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

SMG in Hasselt

18 november 2019 @ 17:00 - 20:30

People’s Business verbindt ondernemers/organisaties met elkaar met als doel samenwerking/meer omzet te creëren. Enerzijds doen we dat door het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Anderzijds bieden wij een online nieuwsportal voor het regionale bedrijfsleven. Door economisch nieuws te bundelen op een centrale plaats voorzien we in een grote behoefte.

De netwerkbijeenkomsten vinden op wisselende locaties plaats. Deze keer zijn we te gast bij de SMG Groep in Hasselt. SMG adviseert al sinds 1952 op het gebied van gedrukte communicatie. Met ruim zestig jaar aan ervaring zijn ze uitgegroeid tot een specialist in totaaloplossingen voor al uw wensen op het gebied van crossmediale concepten. Alles draait natuurlijk om kleur bij SMG en daarom is Rob Meijer uitgenodigd van het bedrijf Colour Talks.

Datum: 18-11-2019

Locatie: SMG Groep in Hasselt

Thema’s: Is Kleur toepasbaar als verdienmodel / Duurzaamheid

Special guests:
Rob Meijer van Colour Talks en René Toet van Climate Neutral Group

Beste relatie,

Wij zijn zeer enthousiast u uit te kunnen nodigen bij deze kennisbijeenkomst. Deze keer zijn we te gast bij Evert Feith, SMG Groep in Hasselt.

Wellicht heeft u er nooit bij stil gestaan dat kleur een toepassing van uw verdienmodel zou kunnen zijn. Alle aankoopbeslissingen worden namelijk in 85% uitsluitend door kleur bepaald. Bij een verkeerde toepassing van kleur wordt een verkeerde doelgroep aangetrokken die niet bij de gewenste uiting of product past met alle gevolgen van dien! Rob Meijer van Colour Talks weet alles van kleur en gaat in op de voorspelbaarheid en werking van kleur in onze hersenen.
Naast ‘kleur’ is het thema Duurzaamheid ook zeer belangrijk voor SMG. René Toet van de Climate Neutral Group vertelt over het belang van Duurzaamheid voor bedrijven. Zij kunnen de aanvragen nauwelijks verwerken. Wat betekent het voor u als ondernemer en voor de uitstraling van uw bedrijf?

 

Programma
17.00 – 17.45 uur – Ontvangst en eerste persoonlijke afspraak 

17.45 – 18.45 uur – Gastsprekers: Rob Meijer van Colour Talks en René Toet van Climate Neutral Group.

18.45 – 20.15 uur – Netwerken, happen en dranken

20.15 – 20.30 uur – Afsluiting met koffie/thee

U bent van harte welkom bij deze bijeenkomst.

SMG nodigt al haar relaties van harte uit voor deze interessante bijeenkomst. Aanmelden is kosteloos maar wel verplicht. Aanmelden kan via de button onder aan dit bericht.

 

SMG Groep adviseert al sinds 1952 op het gebied van gedrukte communicatie. Met ruim zestig jaar aan ervaring zijn zij uitgegroeid tot een specialist in totaaloplossingen voor al uw wensen op het gebied van crossmediale concepten. Hoe groot of ingewikkeld uw mediaproductie ook is, SMG Groep is een partner die meedenkt en ontzorgt.

SMG staat voor creatie en design, druk- en printwerk, ICT, fulfilment en voorraadbeheer, logistiek en distributie; op alle gebieden begeleiden ze of nemen ze het werk volledig uit handen. SMG zorgt ervoor dat uw mediaproducten op de juiste wijze geproduceerd worden en op tijd de deur uit gaan.

 

Organisator van deze avond is People’s Business.

Wij organiseren één keer per maand een bijeenkomst waar ondernemers elkaar kunnen treffen en kennis wordt gedeeld.

 

Iedereen is welkom, aanmelden is verplicht. Dit kan via onderstaande button. Daarbij moet u niet vergeten uw naam en bedrijfsnaam toe te voegen.

Gegevens

Datum:
18 november 2019
Tijd:
17:00 - 20:30

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.