Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Havezate Den Alerdinck

8 juli 2019 @ 17:00 - 20:30

People’s Business verbindt ondernemers/organisaties met elkaar met als doel samenwerking/meer omzet te creëren. Enerzijds doen we dat door het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Anderzijds bieden wij een online nieuwsportal voor het regionale bedrijfsleven. Door economisch nieuws te bundelen op een centrale plaats voorzien we in een grote behoefte.

De netwerkbijeenkomsten vinden op wisselende locaties plaats. Deze keer zijn we te gast bij Havezate Den Alerdinck.  Een evenementen locatie diep verscholen in de Sallandse bossen, maar toch vlak bij Zwolle. Een sprookjesachtige plek voor een huwelijksvoltrekking, een bijzondere, effectieve, inspirerende en goed bereikbare locatie voor een vergadering, training of presentatie.

Speciaal voor deze netwerkbijeenkomst komt dhr. Harry Webers, voorzitter van de Sociaal Economische Raad Overijssel, als gastspreker. De SER Overijssel is het overleg- en adviesorgaan van werkgevers en werknemers in Overijssel en adviseert Gedeputeerde Staten.

Programma:

17.00 – 17.45 uur – Ontvangst
17.45 – 18.45 uur – Officieel programma met korte pitches en Invulling Harry Webers
18.45 – 20.15 uur – Netwerken, BBQ
20.15 uur – Afsluiting met koffie/thee

 

Iedereen is welkom, aanmelden is verplicht. Dit kan via onderstaande button. Daarbij moet u niet vergeten uw naam en bedrijfsnaam toe te voegen.

Onderstaande foto’s: dhr. Harry Webers; Jachthuis de Schaapskooi en Den Alerdinck.

Gegevens

Datum:
8 juli 2019
Tijd:
17:00 - 20:30

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.