Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Hotel ‘De Schout’ en Food & Drink Club ‘De Wethouder’ te Denekamp

17 juni 2019 @ 17:00 - 20:30

Welkom bij deze netwerkbijeenkomst. Deze keer zijn we te gast bij Hotel De Schout en bijbehorende Food & Drink Club ‘De Wethouder‘ gelegen aan het mooie plein in hartje Denekamp. Gastheer Edwin ter Haar heet ons van harte welkom. Dit zal weer een hele bijzondere bijeenkomst worden want ontvangst, presentatie, netwerken, happen en dranken zullen worden verdeeld over drie plekken. Het mooie Hotel De Schout, de naastgelegen kerk alsook bij De Wethouder.  Doel is natuurlijk weer goede contacten tot stand te laten komen.

Tijdens deze bijeenkomst hebben wij Bas Licher en Henk Wim Lijftogt gevraagd ons meer te vertellen over NLP  (Neuro Linguïstisch Programmeren), waarbij in wordt gegaan op de communicatie, motivatie, managen en inspelen op relaties tussen mensen. NLP kan gebruikt worden om mensen te motiveren, om beter te communiceren, om beter te managen en leiding te geven, maar ook om gedrag te veranderen. Je kunt bijvoorbeeld bij een verkoopgesprek bepaalde woorden beter niet gebruiken, om sneller tot een verkoopafronding te komen. Dat is interessant en goed om te weten. Van harte welkom bij deze bijeenkomst.

People’s Business verbindt ondernemers/organisaties met elkaar met als doel samenwerking/meer omzet te creëren. Enerzijds doen we dat door het organiseren van netwerkbijeenkomsten. Anderzijds bieden wij een online nieuwsportal voor het regionale bedrijfsleven. Door economisch nieuws te bundelen op een centrale plaats voorzien we in een grote behoefte.

Thema: NLP door Bas Licher en Henk Wim Lijftogt

Programma:
17.00 – 17.45 uur – Ontvangst
17.45 – 18.45 uur – Officieel programma met korte pitches en presentatie NLP
18.45 – 20.15 uur – Netwerken, happen en dranken, verdeeld over drie locaties
20.15 uur
– Afsluiting met koffie/thee

 

Inschrijven

Een ieder is welkom, aanmelden kan via onderstaande button.

Gegevens

Datum:
17 juni 2019
Tijd:
17:00 - 20:30

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.