Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Het grootste kennisfestival van Nederland

20 juni 2019 @ 13:00 - 22:00

De 4e editie van ‘Het Grootste Kennisfestival van Nederland’ over Innovatief Organiseren op 20 juni in Deventer komt snel dichterbij. Het gaat hard met de kaarten, maar er zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Je kunt die dag kiezen uit meer dan 80 sessies (de inhoud van een groot congres, maar de sfeer van een muziekfestival). Een kleine greep:

  • Herman Tjeenk Willink, Minister van Staat, komt praten over zijn boek Groter denken, kleiner doen.
  • Özcan Akyol (Eus) komt na zijn optreden vorig jaar weer terug.
  • Jitske Kramer & Dolf Jansen over Jam Culture
  • Charles Groenhuijsen met zijn theatershow
  • Chantal van den Berg (Neuromarketing) en Bas Timmer van ons goede doel dit jaar ‘Sheltersuit

En verder? Bas Kodden neemt Hans van Breukelen mee als zijn special guest. Claire Boonstra is erbij (over onderwijs & ontwikkeling: terug naar de essentie). En ook Rianca Evers-den Ouden (over Samensturing, organiseren vanuit gedeelde verantwoordelijkheid).

Maar ook Arjen Banach (onlangs uitgeroepen tot een van de meest aanstormende spreektalenten van Nederland) met z’n frisse blik op de toekomst van organiseren, superleraar Bas van Raak (over emotiemanagement: werk je met, of heb je thuis jongeren in de leeftijd tot ongeveer 25 jaar en vind je bijvoorbeeld de communicatie lastig of de omgang met de jongere gecompliceerd? Kom dan vooral luisteren.

Laten we Mark Niesink (directeur Randstad Zorg) over de toekomst van werk niet vergeten of Klaas Ariaans (directeur Personal Banking ABN AMRO), die vertelt over de ontdekkingstocht met 3500 mensen naar zelforganisatie. Er wordt bovendien nog hard gewerkt aan een heel podium over bestuurlijke vernieuwing en zoals iedere jaar ook veel sprekers die hun visie op de zorg van de toekomst delen. Houd de site in de gaten voor de complete ‘line-up’.

Veel te beleven

En nog veel meer bijzondere dingen. Met Lora van Rijn kijken we naar lichaamstaal. Ze is doof en zet als trainer haar beperking in als talent. Harry Starren en Ton Maas onderzoeken met ons hoe je aantrekkelijk blijft voor een robot, en toch jezelf kan blijven. Dirk van Raalte geeft een workshop ‘Lummelen Loont en Koersverleggend Leiderschap’.

En ook: lekker eten drinken. Fooddock doet dit jaar mee als locatie, geweldige foodtrucks…Muziek van bandjes, singer-songwirters en een synth-act. Mis het niet.

Kom je ook?

Leuk als je erbij bent. Er hebben zich alweer ruim 1.500 deelnemers aangemeld. Gelukkig is er nog voldoende plek, maar wacht niet te lang met aanmelden als je erbij wilt zijn, want de vorige edities waren we steeds uitverkocht.

Tickets koop je hier. Ze kosten 195,- maar als je met een groep van minimaal 4 komt maar 175,- Veel mensen komen met hun collega’s, de hele afdeling, vrienden, klanten, noem maar op.

Gegevens

Datum:
20 juni 2019
Tijd:
13:00 - 22:00
Website:
https://www.hetgrootstekennisfestivalvannederland.nl/

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.