Eenschoten: ‘Communicatie, beschikbaarheid van informatie en data zijn cruciaal voor elk bedrijfsproces’

Eenschoten: ‘Communicatie, beschikbaarheid van informatie en data zijn cruciaal voor elk bedrijfsproces’

“Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op. U wilt het wel in de gaten houden, maar nog liever heeft u een partner die voor u alles scherp in de gaten houdt en de ontwikkelingen op de voet volgt en daarop anticipeert. Connexy biedt tal van oplossingen voor de zakelijke markt vanuit een heldere gedachte.”

De motivatie van het team van Connexy wordt samengevat in de woorden van directeur en oprichter Martin Eenschoten (zie foto).

“Communicatie, beschikbaarheid van informatie en data en de beveiliging daarvan zijn cruciaal voor elk bedrijfsproces. Elke onderneming streeft ernaar deze processen te optimaliseren, op zoek naar meer effectiviteit en productiviteit. Connexy onderscheidt zich door meer te bieden dan alleen vaste- of mobiele telefonie. Connexy biedt ondernemers het beste van beide alsmede de integratie van deze twee. Daarbij bieden wij een sterk aanvullend dienstenportfolio, waarmee we de ondernemer ontzorgen door de oplossing beheersbaar en betaalbaar te maken. Op basis van de behoefte van de ondernemer creëren wij een geïntegreerde en toekomst vaste oplossing.”

Het ICT & Telefom-bedrijf van Eenschoten, opgericht in 2018, groeit snel door en dat blijkt uit de cijfers over de organisatie: het heeft 8 medewerkers verdeeld over twee locaties: Dronten en Arnhem. Eenschoten: “Groei is prettig voor een bedrijf, maar met het succes komen ook uitdagingen. Toch willen we door groeien, binnen vijf jaar willen we een goed solide ICT bedrijf zijn met hoogstaande service, goed advies brengen en een goede naam hebben in de regio.

Voor meer informatie, kunt u kijken op: www.connexy.nl

Ook interessant:

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!