Deltion gaat samenwerken met Perron038

Deltion gaat samenwerken  met Perron038

Onlangs zette Bert Beun, Voorzitter van het College van Bestuur bij het Deltion College, zijn handtekening onder een samenwerkingscontract met Perron038, hét innovatiecentrum voor de maakindustrie in de regio Zwolle (rechts op de foto, met kwartiermaker Marius Woldberg).

Binnenkort zullen studenten van verschillende technische opleidingen van Deltion, in de prachtige oude industriële hal bij het station, meedenken en –werken aan het slimmer en duurzamer maken van machines en producten voor de hightech maakindustrie. Ook bieden de aangesloten bedrijven stageplekken aan én worden er projecten opgezet met Windesheim en het bedrijfsleven. 

Opzet is dat technici, studenten, onderzoekers en ondernemers gezamenlijk dit hightechcentrum gaan ontwikkelen. Perron038 verbindt: het brengt hightech bedrijven en onderwijs- en onderzoekinstellingen samen. Het faciliteert in kennisontwikkeling en kennisdeling. Dat wordt gedaan als onafhankelijke stichting. Als open innovatiecentrum in regio Oost-Nederland waar machinebouwers en productontwikkelaars in de maakindustrie samenkomen. En waar talent altijd centraal staat.

Ook interessant:

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!