deltaWonen maakt serieus werk van circulair bouwen

deltaWonen maakt serieus werk van circulair bouwen

Woningcorporatie deltaWonen maakt serieus werk van circulair bouwen. Inmiddels zijn na veel reacties via inzendingen zeven partners gevonden, zogenaamde teamtrekkers, waarmee de Zwolse organisatie haar plannen in de toekomst vorm wil geven.
Circulair bouwen is een vorm van duurzaam bouwen waarbij de principes van circulariteit in de bouw worden toegepast. Een gebouw is circulair als bij de bouw en het beheer voorraden in een gesloten kringloop worden gehouden, zonder schadelijke emissies naar lucht, water en bodem.
DeltaWonen wil een proeftuin circulariteit realiseren. Zij denkt dat te kunnen doen met de volgende partners, bedrijven die volgens de corporatie een goed idee hierover hebben of een fijne visie. 
Het zevental bestaat uit: Stomp Events, BDG Architecten, Salverda Bouw, BPD Gebiedsontwikkeling, Dplusb, Over Morgen en Lagemaat..
Volgende week vindt een ‘Pitch & Match’ plaats in Cibap, vakschool voor vormgeving. Dan gaan deze mensen hun plannen pitchen, kunnen teamleden zich aansluiten en wordt gekozen met welke team(s) samen met deltaWonen het project verder gaan vormgeven.

Ook interessant:

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!