Consolid en PEC Zwolle nog hechter samen verder

Consolid en PEC Zwolle nog hechter samen verder

Consolid, de detacheerder en opleider in vervoer en veiligheid en in de afgelopen drie jaar shirtsponsor van PEC Zwolle, wil de komende jaren sterker verbonden blijven aan de club dan via het eerste elftal en het stadion alleen. Hoewel de naam Consolid van het shirt verdwijnt, blijft het bedrijf aan PEC Zwolle verbonden en zal het tevens partner worden van PEC Zwolle United.

Commercieel directeur van de eredivisionist, Edwin Peterman: ‘Consolid heeft de afgelopen drie seizoenen op de achterkant van ons shirt gestaan. Dit landelijk opererende bedrijf met het hoofdkantoor in Hoofddorp, heeft PEC Zwolle op een zeer positieve wijze gepromoot tot ver buiten onze eigen regio. Ook in het seizoen 2019/2020 blijft Consolid vertegenwoordigd in onze businessclub en daar zijn wij hartstikke blij mee.’

Dennis Mortier van Consolid zegt over de samenwerking: ‘Een club als PEC Zwolle heeft een sterke binding met de regio die veel verder gaat dan dat wat in het stadion allemaal gebeurt. De positieve uitstraling van de club en de verantwoordelijkheid die het in bredere zin neemt voor de inwoners van de regio, sluiten naadloos aan bij ons. Wij geloven dat we het meest kunnen betekenen als we doen waar wij goed in zijn. Consolid kan niet op eredivisieniveau voetballen, maar wij zijn wel heel goed in het bieden van een kans op werk als bus-, vrachtwagenchauffeur of beveiliger bijvoorbeeld.

Dat doen wij natuurlijk voor mensen die al een opleiding en ervaring hebben, maar zeker ook voor mensen die dat juist nog niet hebben. Via PEC Zwolle United zullen wij ons actief gaan inzetten bij werkgelegenheidsprojecten in de regio. Op deze manier kunnen wij betekenis geven aan ons partnership met PEC Zwolle en een waardevolle bijdrage blijven leveren, op een manier die naadloos bij ons aansluit.’

Op de foto de delegatie van Consolid en PEC Zwolle bijeen: v.l.n.r. Arjan Jansen, Directeur Stichting Regio Zwolle United; Jurian Meijntjes, Hoofd Verkoop PEC Zwolle; Dennis Mortier, mede-eigenaar Consolid; Edwin Peterman, Commercieel Directeur PEC Zwolle.

Ook interessant:

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!