Bewindslieden bezoeken regio Zwolle

Bewindslieden bezoeken regio Zwolle

Maandag 14 oktober brengen minister Arie Slob van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (foto) en staatssecretaris Tamara van Ark van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een bezoek aan de arbeidsmarktregio Zwolle. 

Beide bewindspersonen zijn zeer geïnteresseerd in de wijze waarop in de Regio Zwolle vanuit de Human Capital Agenda de arbeidsmarkt beter in balans wordt gebracht.  Bij een bezoek vorig jaar noemde Van Ark de aanpak van de Regio Zwolle een goed voorbeeld voor heel Nederland.

Nu horen de bewindslieden graag van werkgevers en werknemers wat hun ervaringen zijn. Daarvoor is Novon Schoonmaak in Zwolle de ontvangende partij.

Ook zullen de bewindspersonen de eerste twee toekenningen van het Ontwikkelfonds Regio Zwolle aan werkgevers uit de regio bekendmaken. Dit na een toelichting van René de Heer, Wethouder in Gemeente Zwolle, over de arbeidsmarktregio Zwolle. Aansluitend gaan de Minister en de Staatssecretaris in gesprek met werknemers en werkgevers vanuit de sectortafels Bouw en Onderwijs.

Ook interessant:

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!