Beste vakantieparken zijn in Overijssel te vinden

Beste vakantieparken zijn in Overijssel te vinden

Wie in het naseizoen nog een vakantiehuisje wil huren, hoeft niet ver te reizen. De beste vakantieparken zijn namelijk in Overijssel te vinden. Uit een analyse door reviewplatform Zoover komt naar voren dat Eureka uit Deurningen, Hof van Salland uit Hellendoorn (foto) en De Wilde Roos uit Ommen, dit is de top-drie, er met de beste cijfers vandoor gaan. Zover heeft naar aanleiding van de beoordelingen een top-10 samengesteld.

Zoover concludeert uit het onderzoek van de waardering die vakantiegangers aan de diverse parken gaven, dat Eureka kan bogen op een score van maar liefst 9.75, terwijl Hof van Salland en De Wilde Roos daar vlak achter zitten met 9.63 en 9.56. De reviews zijn met name lovend over de bosrijke omgeving, de klantvriendelijkheid en de voorzieningen op en rond het park.

De top-10 is gebaseerd op reviews die van augustus 2018 tot en met juli 2019 op zoover.nl zijn geplaatst. Daarbij is gekeken naar het gemiddelde waarderingscijfer. Alleen vakantieparken die de afgelopen twaalf maanden minimaal dertig reviews hebben gekregen zijn meegenomen in de analyse.

Ook interessant:

Wilt u reageren?

Uw email adres wordt niet weergegeven bij uw reactie.

Share This

Share This

Share this post with your friends!